dijous, 7 de juny del 2012

UNA ESTONA A CAN JORDI...


A primera hora del matí i aprofitant la frescura del moment (la del dia i la dels fillets i filletes..) començam aquest passeig pel Migjorn direcció a can Jordi. 
Ens convida a passar-hi l’estona junts i a berenar plegats i, ell mateix i també alguns amics ens van explicant la ruta...passam per cases conegudes, per l’hort de ca n’Aida...i en el nombre 13 ens aturam. Hem arribat!!! 
Amb l’ alegria que ja us podeu imaginar, ens reben na Maribel i n’Aina. Entram i anam al pati, en Jordi ens mostra l’ànec que han adoptat i també l’hort. Llavors, les ganes de jugar ens engresquen i en Jordi i n’Aina, molt generosos, comparteixen amb els amics les seves coses i els juguets. També però, hi caben les cançons amb l’acompanyament de na Maribel a la guitarra. Quina xalada!
Ara ja és bon moment per berenar i na Maribel i en Jordi ens sorprenen amb una proposta ben festera: xocolati amb ensaïmada...mmmm....quasi sentim el flabiol, almanco a la punta de la llengua...quin gust!!!
De tornada a l’escola estam una mica més cansats, però contents i agraïts per aquesta rebuda. Moltes gràcies JORDI i família!


2 comentaris:

Maribel Sales ha dit...

gràcies a tu Cristina, i també a na Joana per sa vostra paciencia i estima cap es nostros fills, és un gust per noltros poder compartir aquestes estonetes amb voltros, ja saps, sempre que volgueu, ca nostra és ca vostra.

Txema Ametller ha dit...

S´ho van passar pipa!!!Na Clàudia troba que na Maribel és una súper mamà perquè açò de menjar xocolati i ensaimada un bon dia feiner és una passada!!!, sa guitarra tambè un gran encert,tenc un alpino felice dins es cervell, fins que no se l´ha apresa de memòria no ha parat...jajaja