PUDING DE PASTANAGA I ANOUS

RECEPTA: PUDING DE PASTANAGA I ANOUS

INGREDIENTS
  • 4 OUS
  • 320 ML OLI VEGETAL
  • 225GR DE FARINA
  • 10 GR DE LLEVAT
  • 350GR DE SUCRE
  • 1 CULLERADA (MITJANA) I MITJA DE CANYELLA
  • 400GR DE PASTANAGA RATLLADA
  • 125GR D’ANOUS PARTIDES PER LA MEITAT
ELABORACIÓ
Mesclam en un recipient la farina amb el llevat i ho reservam.
En un bol apart posam el sucre, l’oli, la canyella i els ous sencers i amb una varilla ho ben remenam. Després afegim de mica en mica la farina (ja amb el llevat), llavors la pastanaga ratllada i continuam remenant. En estar tot ben mesclat hi afegim els anous i continuam mesclant-ho.
Ho posam al motllo (untat amb mantega) i ho enfornam a 180º, no menys de 40 minuts. Ho deixam reposar i demotllam.
*Filigranes: ho podem cobrir de cobertura, de xocolata per exemple i, decorar-ho amb més anous.
                                              BON PROFIT!!!