RECEPTA: PUDING DE PASTANAGA I ANOUS
INGREDIENTS
- 4 OUS
- 320 ML OLI VEGETAL
- 225GR DE FARINA
- 10 GR DE LLEVAT
- 350GR DE SUCRE
- 1 CULLERADA (MITJANA) I MITJA DE CANYELLA
- 400GR DE PASTANAGA RATLLADA
- 125GR D’ANOUS PARTIDES PER LA MEITAT
ELABORACIÓ
Mesclam en un recipient la farina amb el llevat i ho reservam.
En un bol apart posam el sucre, l’oli, la canyella i els ous sencers i amb una varilla ho ben remenam. Després afegim de mica en mica la farina (ja amb el llevat), llavors la pastanaga ratllada i continuam remenant. En estar tot ben mesclat hi afegim els anous i continuam mesclant-ho.
Ho posam al motllo (untat amb mantega) i ho enfornam a 180º, no menys de 40 minuts. Ho deixam reposar i demotllam.
*Filigranes: ho podem cobrir de cobertura, de xocolata per exemple i, decorar-ho amb més anous.
BON PROFIT!!!