Recepta Panets (espinacs)

RECEPTA: FEM PANETS (AMB ESPINACS)

INGREDIENTS:
  • 1 KG DE FARINA 
  • 2 OUS 1 CULLERADETA DE SAL 
  • 1 CULLEDARETA DE SUCRE 
  • 100 GR DE SEU 
  • 1 GOT (aprox.) DE LLET TEBA 
  • 50GR DE LLEVAT 
  • SOFRIT D'ESPINACS I CEBA 
ELABORACIÓ:
Es fon el llevat en la llet teba. S'afegeixen els ingredients a poc a poc i es va mesclant i pastant amb els punys. Sofregim la ceba a la paella i hi afegim els espinacs trocejats. (Pocs minuts). Mesclam les verdures amb la pasta i deixam tovar la pasta més d'1 hora.
Es fan els panets rodonets, llarguets, amb talls o sense. Els deixam tovar tapat amb un tovalló uns 15 min. aproximadament.
Es couen amb el forn ben calentet (180º) uns 20-25 minuts.
Quan han refredat, ja els tenim apunt per menjar acompanysts del companatge que ens faci gana.

                                                                               Bon profit!