INGREDIENTS:
- 1 KG DE FARINA
- 2 OUS 1 CULLERADETA DE SAL
- 1 CULLEDARETA DE SUCRE
- 100 GR DE SEU
- 1 GOT (aprox.) DE LLET TEBA
- 50GR DE LLEVAT
- SOFRIT D'ESPINACS I CEBA
Es fon el llevat en la llet teba. S'afegeixen els ingredients a poc a poc i es va mesclant i pastant amb els punys. Sofregim la ceba a la paella i hi afegim els espinacs trocejats. (Pocs minuts). Mesclam les verdures amb la pasta i deixam tovar la pasta més d'1 hora.
Es fan els panets rodonets, llarguets, amb talls o sense. Els deixam tovar tapat amb un tovalló uns 15 min. aproximadament.
Es couen amb el forn ben calentet (180º) uns 20-25 minuts.
Quan han refredat, ja els tenim apunt per menjar acompanysts del companatge que ens faci gana.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada